Asociația Studenților Contabili RATIO organizează cea de-a patra ediție a Academiei RATIO

Cât de importantă considerați că este dezvoltarea personală și profesională? Dacă sunteți persoane determinate și dornice de dezvoltare, atunci cu siguranță nu veți neglija cele ce urmează.

Academiei RATIO- Ediția a patra

28 august – 04 septembrie 2016 

Tema Academiei RATIO este “Contabilitate, Fiscalitate și Audit, între imaginea fidelă și jocul social”. Această ediție reprezintă oportunitatea de a vă delecta cu un mix de informații actualizate și de a lua parte la workshop-uri practice susținute de specialiști în domeniu, printre cei mai importanți fiind Big4. Vă veți dezvolta abilități de comunicare și lucru în echipă și veți lega prietenii. Toate acestea pe parcursul unei săptămâni petrecute în “Inima Transilvaniei”!

RATIO vă îndeamnă să vă alăturați unei echipe de tineri responsabili, prietenoși și dornici de muncă pentru a lua parte la o experiență unică! Pentru înscrieri este necesară completarea Formularului de Înscriere , căruia i se va atașa un CV. Participarea în cadrul Academiei RATIO presupune o taxă de 200 de lei, însă RATIO premiază perseverența, determinarea și creativitatea prin Bursele Academiei RATIO. Selecția se face pe baza unui concurs de eseuri cu una din următoarele teme: “Aspecte privind interacţiunea contabilitate – fiscalitate” sau “Auditul financiar în contabilitatea românească actuală”.

Programul de selecție a candidaților este următorul:

  • Înscrierea participanților (20 iunie – 24 Iulie 2016);
  • Programare interviu pe Skype (30 Iulie 2016);
  • Desfășurarea interviului pe Skype (31 Iulie – 3 August 2016);
  • Publicare listă preliminară (08 August 2016);
  • Achitare taxă de participare și confirmare participare (09 – 12 August 2016);
  • Publicare listă finală (13 August 2016).

Detalii complete despre conținutul și structura eseului, dar și despre selecția participanților găsiți în Regulamentul de selecție Pentru mai multe informații și curiozități accesați site-ul Academiei RATIO și pagina de Facebook RATIO.

 Persoane de contact:

  • Mădălina Pop – Președinte RATIO Telefon: 0749 585 071 E-mail: madalina.pop@suntemratio.ro
  • Anca Sumănaru – Vicepreședinte RATIO Telefon: 0764 075 480 E-mail: anca.sumanaru@suntemratio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *