BSS

BSS – BUSINESS SMART SCHOOL 2016

Nu doar o școală de vară.

Pornind de la ideea că tinerii au nevoie de îndrumare, că sunt dornici să cunoască cât mai multe detalii despre ceea ce se petrece în diferite domenii și, mai ales, având în vedere faptul că domeniul afacerilor este unul din ce în ce mai popular, Organizația Studenților Economiști, cea mai mare organizație studențească din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor Cluj-Napoca, a pus bazele Business Smart School.

Business Smart School este o școală de vară desfășurată pe parcursul unei săptămâni care oferă studenților oportunități de dezvoltare și de a descoperi ce înseamnă cu adevărat mediul de afaceri atât din punct de vedere teoretic, cât și dincolo de acest înțeles. Acest eveniment este un proiect de tradiție al Organizaţiei Studenţilor Economişti care s-a bucurat de succes încă din anul 2007. Prin precedentele ediții s-a urmărit abordarea unor teme de interes, conturând idei și strategii de dezvoltare pentru participanți.

Înscrie-te acum!

Nu rata șansa de a lua parte la cea mai tare scoală de vară din Cluj-Napoca. Completează formularul și înscrie-te! Taxă de participare 150 RON.

ne spun cei care au mai fost

Echipa de organizare

Parteneri

Parteneri media

Proiect susținut de:

Contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *