logobss2

Având în vedere schimbările majore ce se petrec în ultima vreme în toate domeniile de activitate, dar mai ales în economie și totodată, luând în considerare dorința de ,,nou” a tinerilor din ziua de azi, Organizația Studenților Economiști, cea mai mare organizație din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor Cluj-Napoca, a pus bazele Business Smart School.

Business Smart School este o școală de vară desfășurată pe parcursul unei săptămâni, care oferă studenților oportunități de dezvoltare și de a descoperi ce înseamnă cu adevărat mediul de afaceri, atât din punct de vedere teoretic cât și dincolo de acest înțeles.

Aflându-se la cea de-a noua ediție, acest proiect a devenit o tradiție a Organizației Studenților Economiști care s-a bucurat de un real succes încă din anul 2007. În cadrul precedentelor ediții au fost abordate teme de interes, conturând idei și strategii de dezvoltare pentru participanți.

Luând în considerare raportul tinerilor care vor să își înființeze o afacere și cei care își duc la bun sfârșit planul, ne-am gândit ca în cadrul Business Smart School să găsim soluții posibilelor bariere ce stau în calea tinerilor antrepenori și să clarificăm anumite detalii cu privire la diverse subiecte ce sunt în strânsă legătură cu economia într-o eră a tehnologiei.

Strategia prin care ne propunem să facem acest lucru este una simplă și totodată în conformitate cu nevoile și dorințele studenților și a viitorilor studenți. Prin intermediul training-urilor, a workshop-urilor și a activităților pe care le desfășurăm ne dorim să le oferim participanților o experiență pe cât de benefică pentru viitorul lor, pe atât de memorabilă.

Pe scurt, Business Smart School este definiția a ceea ce înseamnă ,,a îmbina utilul cu plăcutul”. O școală de vară prin intermediul cărei studenții din diferite părți ale tării vor avea ocazia să interacționeze, să lege prietenii și să afle cum, din stadiul inițial de idee, un business poate deveni un real succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *