Aegon îți dă un pont: Hai la internship!

Hai la internship!

Afis ptr Facebook

Aegon are următorul mesaj:

“Deschidem sezonul de internship-uri! Te așteptăm să faci parte din echipa noastră! Timp de 4 săptămâni vei putea vedea cum funcționează o companie de asigurări și te vei putea dezvolta implicându-te în activitatea departamentului ales.

Departamentele În care poți fi intern

În functie de pasiunile și planul tău de cariera, poți alege între 6 departamente. Este vorba despre: Operațiuni Asigurări de viață, Operațiuni Pensii, Suport Vânzări, Customer Service Center, Training și Marketing.

Pentru a-ți face alegerea mai ușoara, iată câteva informații despre fiecare în parte:

  • Operațiuni Asigurări de viață: Tot ceea ce se întamplă cu un contract de asigurare trece prin acest departament: modificări, aniversări, daune, contracte noi, contracte încheiate. Ca și intern în acest departament, vei afla cum funcționează acesta, îi vei ajuta pe colegii din departament în activitățile de zi cu zi, pentru a cunoaște cât mai bine specificul activității și provocările acesteia și îți vei dezvolta competențe cum ar fi: atenția la detalii, organizare și orientare către rezultate.
  • Operațiuni Pensii: Acesta este departamentul care are grijă de participanții la fondurile de pensii pe care le gestionăm. Aici poți afla ce este un act de aderare, un dosar DIP, precum și informații utile despre domeniul pensiilor private. Dacă optezi pentru un internship aici, vei lucra cot la cot cu colegii din departament și îți vei dezvolta competențe precum atenția distributivă sau atenția la detalii. Dacă ești orientat către rezolvarea problemelor și ai o atitudine „problem-solving”, te așteptăm în acest departament!
  • Suport Vânzări: Este departamentul calculelor. Aici creăm rapoarte de vânzări, calculăm indicatori și ținem legătura cu forța de vânzări. Ca și intern al acestui departament te vei implica activ în activitățile acestuia și îți vei dezvolta competențe precum atenția la detalii, responsabilitate sau oferirea de feedback constructiv. Dacă ești un mic “guru” al Excelului sau dacă doar te pasionează acesta, dacă ai o atenție sporită la detalii, dar în același timp ai și abilități de comunicare, atunci aici este locul tău!
  • Customer Service Center: Este departamentul care are grijă de clienții Aegon. Colegii noștri se asigură că nici o solicitare nu rămâne fără feedback, precum și răspund la întrebări sau rezolvă probleme cu privire la contractele clienților cu promptitudine și profesionalism. În cadrul internship-ului te vei familiariza cu termenii și produsele de asigurare, cu modul de comunicare Aegon-client, precum și cu aplicații de tip CRM. Îți vei dezvolta competențele de atenție la detalii, comunicare și feedback.
  • Training: Colegii din acest departament concep și livrează training-uri în rândul forței de vânzare a partenerilor noștri, precum și în companie. Ca si intern vei identifica nevoi de instruire, vei afla care sunt pașii în dezvoltarea unui training, vei concepe un program de training și îți vei dezvolta aptitudini de instruire și strategii de învățare.
  • Marketing: În cadrul departamentului de marketing vei avea posibilitatea să îți dezvolți abilitățile de research – făcând monitorizare și evaluare a concurenței, de creație – contribuind la partea de creare de imagini și content atât pentru offline, cât și pentru online, de social media – ajutând la dezvoltarea platformelor noastre de social media, de organizare și atenție la detalii. Vei lucra alături de o echipă tânără, profesioniști în domeniu, și îți vei dezvolta atât competențe tehnice, cât și competențe precum munca în echipă, colaborarea, negocierea și dezvoltarea abilității de ascultare. În același timp, suntem siguri că vei aduce plus valoare echipei noastre.

Perioadele de internship 

Poți alege între următoarele perioade, în funcție de departamentul în care îți dorești să devii intern:

24 aprilie-19 mai: Operațiuni Asigurări, Suport Vânzări și Marketing

10 iulie-4 august: Operațiuni Asigurări, Operațiuni Pensii, Customer Service Center, Training și Marketing

23 octombrie-7 noiembrie: Operațiuni Asigurări, Operațiuni Pensii, Suport Vânzări și Customer Service Center

Cum te poți Înscrie?

  • Îți alegi departamentul
  • Aplici cu un CV și o scrisoare de intenție la adresa de email recrutare@aegon.ro, menționând departamentul și perioada dorită
  • Ai grijă să aplici cu până cel puțin 10 zile înainte de data începerii internship-ului.

Pentru internship-ul care începe în data de 24 aprilie, termenul-limită de aplicare este 10 aprilie.

Cum te ajută un internship în carieră?

Un stagiu de practică în orice companie poate cântări mult în decizia unui recrutor de a te angaja. Așa că nu rata șansa de a începe chiar acum să îți construiești un CV solid.

Abia așteptăm să te cunoaștem!

Leave a Reply