IQool ajunge în Cluj ! Sharpen the pens and join us !

IQool.ro, o platformă media online pentru tineri din România, vrea să îşi mărească echipa
organizând la Cluj o întâlnire cu cei interesaţi să practice jurnalismul. Evenimentul va avea loc pe data de 14 mai, începând cu ora 17, la Invest Cafe.
Prezentarea va fi susţinută de voluntari IQool din departamentele de PR, Redacţie, Social Media şi Foto în cadrul căreia tinerii vor afla despre iniţiativa de extindere naţională în Timişoara, Cluj si Iaşi. Prin intermediul proiectului Sharpen the pens, ne propunem să
recrutăm tineri dornici de a învăța și practica jurnalismul în calitate de contributori în cadrul Redacţiei IQool. Vor exista câteva etape preliminare înainte de a intra în echipa IQool.

Tineri cu vârste cuprinse între 16 – 25 de ani se pot înscrie accesând link-ul: https://www.iqool.ro/devino-contributor/, ataşând un CV şi un articol pe o temă la alegere.

IQool.ro a luat naștere printr-un cumul de viziuni ale unor tineri studenți pasionați și devotați.
În cei 5 ani de activitate, prin articolele de calitate și subiectele abordate, IQool a câștigat
notorietate și a devenit unul dintre cele mai accesate site-uri pentru tinerii dornici de a ține
pasul cu noile tendințe. De aceea, ne dorim ca IQool să devină şi vocea oraşului tău.
Dacă ești pasionat, entuziast și mânuiești bine condeiul, atunci ai toate calitățile să faci parte din marea familie IQool. A venit momentul să-ți demonstrezi talentul și să-ți folosești toate cunoștințele acumulate până acum. În mai puțin de o lună vom practica cu toții jurnalismul pentru studenții din România.
Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul IQool: https://www.iqool.ro/ sau urmări pagina
de facebook: https://www.facebook.com/revistaiqool/
Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare pentru a participa la prezentarea proiectului Sharpen the pens! Hai să descoperim jurnalistul din tine!

Leave a Reply