staff@osecluj.ro

LOGO_CNSER

Congresul Național al Studenților Economiști din România CNSER-2017

Ediția a II-a în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeş-Bolyai, în perioada 7-9 aprilie 2017

O idee inovatoare a unei singure persoane, contribuie la progresul celorlalți, dar de asemenea, creează condiții care să permită oamenilor să avanseze. Ideea noastră este următoarea: “Update the Economy!”. Ne propunem să acoperim prin ediția de anul acesta un subiect de actualitate cu extindere spre viitor: industria tehnologiei, etalon al creșterii economice.

Trăim într-o eră în care evoluția tehnologică a atins cote uluitoare și cu siguranță viitorul ne va surprinde cu ceva revoluționar. Este adevărat că aceasta elimină anumite job-uri? Sau este de fapt un creator net de locuri de muncă? Procesul este sau nu un factor principal al creșterii economice? La toate aceste întrebări, plus multe altele ne dorim să răspundem prin intermediul subtemei “Trecut, prezent, viitor- Tehnologie în economie”

Vrem să-ți prezentăm o alternativă la părțile bancare, de care cu siguranță ai auzit până acum. Este gratis, ieftin, imună inflanției și atât de privată pe cât îți dorești tu să fie. Dacă încă nu ți-ai dat seama, este vorba despre bitcoin, iar la CNSER 2017 pregătim o întreagă dezbatere referitoare la “Moneda virtuală”.

Organizații de pretutindeni sunt preocupate de securitatea cibernetică pentru a-și proteja bunurile importante. Se urmărește atât protejarea brand-ului și a proprietății intelectuale, cât și a datelor personale ale consumatorilor.

Îmbunătățirea infrastructurii, mijloacelor de detectare a problemelor și găsirea soluțiilor de protejare a intereselor organizației sunt de asemenea aspecte importante. Despre cele menționate și multe altele vom vorbi în cadrul subtemei “Securitatea datelor”.

Aplică acum pentru cea de-a doua ediție a Congresului Național al Studenților Economiști din România, 7-9 Aprilie 2017, Cluj-Napoca. Be there!

Locație: Cluj-Napoca, Romania

Data de desfășurare: 7-9 Aprilie 2017

Pachete/Taxă de înscriere (costurile acoperă toate materiale, 2 mese pe zi (prânz și cină), coffee break și alte costuri necesare, în afară de transport):

  • cu cazare în regim hotelier (mic dejun inclus): 120 RON
  • fără cazare: 60 RON

Date de contact

E-mail: cnser@osecluj.ro / alina.cuceu@osecluj.ro

Telefon: 0745 206 847 (Alina Cuceu – project manager)

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *