staff@osecluj.ro

               Congresul Național al Studenților Economiști din România, eveniment realizat de Organizația Studenților Economiști s-a desfășurat în perioada 15 – 17 aprilie 2016, în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.

La congres au fost prezenți un număr de 70 de participanți din diverse centre universitare din România: Cluj-Napoca, Sibiu, Craiova, Timișoara, București, Oradea și Tîrgu Mureș, participanții fiind studenți ai facultăților de profil economic.

Tema abordată în cadrul evenimentului a fost „Finanțele, provocările viitorului”, invitatul special fiind domnul Mihai Copaciu, consilier al Băncii Naționale a României. Totodată, în cadrul congresului s-au dezbătut două subiecte de actualitate economică: Guvernanță corporativă, moderată de către cadre didactice din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor și Asigurări de sănătate, moderată de către Viorica Păcurar, Regional Manager NN România.

Ceea ce a caracterizat Congresul Național al Studenților Economiști din România 2016 a fost informarea participanților asupra temelor de dezbatere cu o săptămână înainte de începerea evenimentului, punctualitatea desfășurării sesiunilor din cadrul evenimentului, implicarea atât a instituțiilor de învățământ superior, cât și a mediului privat și nu în ultimul rând cadrul pentru desfășurarea evenimentului – Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

[/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *