Gala 10 ani OSE

13116362_1780539788846940_7737337906031688097_o

COMUNICAT DE PRESĂ

GALA 10 ani OSE, CLUJ-NAPOCA 2016

Organizaţia Studenţilor Economişti

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor

Organizaţia Studenţilor Economişti a sărbătorit  joi, 19 mai 2016, “Gala 10 ani OSE”, mai exact zece ani de activitate în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor.  Gala a avut loc în Sala VIP Cluj Arena.

 

Data reală a actului constitutiv este 12 iunie 2006, dar dat fiind faptul că în iunie începe sesiunea de examene, s-a decis ca festivitatea să se realizeze puţin mai devreme.

Cu acest prilej reprezentanţii ONG-ului, au realizat o prezentare a celor mai importante activitati sociale derulate până în prezent.

La eveniment au participat atât  foştii preşedinţi cât şi membrii ce s-au remarcat în anii trecuţi. De asemenea, nu au lipsit nici reprezentanții altor ONG-uri, precum și câțiva parteneri ai OSE-ului:  BRD-Groupe Société Générale, American Experience,  NN  Asigurări, Club NOA, Club Revolution, care au sprijinit ONG-ul prin diverse mijloace pe parcursul aniilor.

Miile de mulţumiri au fost acordate membrilor  fondatori ai OSE-ului: Păun Dragoş, Deceanu Liviu, Fejer Mihai, Breg Andreea, în frunte cu primul preşedinte al organizaţiei Adam Laszlo, dar şi partenerilor şi alumnilor, pentru ca si-au lasat amprenta asupra a tot ce reprezintă OSE astăzi.

Rolul organizaţiei este acela de reprezentare a studenţilor economişti în Consiliul facultăţii, cât şi de informare a acestora în legătură cu toate deciziile dar şi oportunităţile de dezvolatare personala sau profesionala ce apar.

 

În cei 10 ani de activitate, Organizaţia Studenţilor Economişti se poate mândri, de asemenea, cu proiecte de mare success, cum ar fi: Congresul Naţional al Studenţilor Economişti din România, Business Smart School, Săptămâna Studentului  Economist, International Student Day, Caravana de promovare a facultatii, dar şi proiecte caritabile precum cele de Paşti şi de Crăciun.

 

În anii ce urmează , organizaţia îşi doreşte să-şi mărească numărul de proiecte,  pentru a oferi  fiecărui voluntar şansa să-şi pună în practică abilităţile şi să se facă remarcaţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *