GSK România lansează cea de-a noua ediție a programului de traineeship „Pornește la drum cu GSK!”

GSK România, una dintre cele mai importante companii farmaceutice, lansează cea de-a noua ediție a programului național de traineeship „Pornește la drum cu GSK!”. Acesta oferă absolvenților de studii universitare și master posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile și competențele profesionale.

„Pornește la drum cu GSK!” se adresează tinerilor cu studii în domeniile Medicină, Farmacie, Chimie, Studii Economice. Aceștia pot opta pentru un stagiu de șase luni în cadrul diviziei GSK Pharma sau un stagiu de 12 luni în cadrul GSK Consumer Healthcare și Europharm Holding.

Înscrierile au loc în perioada 26 august – 15 octombrie, prin intermediul unui formular disponibil pe website-ul Buzzjob.

Tinerii își vor desfășura activitatea în arii profesionale variate, printre care se numără domeniul comercial sau funcții suport (departamentul financiar, marketing, logistică, achiziţii, etc). La finalul perioadei de traineeship, tinerii cu performanțe foarte bune au posibilitatea să se alăture echipei GSK România. Mai multe detalii privind specificul programului găsiți aici.

Pentru a face parte din echipa GSK, candidații trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

 • Absolvențimasterpromoția 2015 din domeniile: Studii Economice, Chimie – se iau in considerare numai aplicațiile care prezintă continuitate între studiile universitate și master);
  • Absolvenți facultate Medicină/ Farmacie – promoția 2015;
  • Mobilitate pe plan național – obligatoriu;
  • Implicare în proiecte la nivel internațional – reprezintă un avantaj;
  • Activități extra-curiculare pe parcursul studiilor – reprezintă un avantaj;
  • Activitate profesională în timpul facultății/masterului – reprezintă un avantaj;
  • Agilitate de învățare, spirit inovativ, construire de relații, muncă în echipă;
 • Cunoștințe de limba engleză la nivel avansat.

Procesul de selecție presupune parcurgerea mai multor etape şi se va finaliza cu participarea în cadrul unui Assessment Center. Noii colegi se vor alătura echipei GSK începand cu data de 15 ianuarie 2016.

GSK este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, al cărei portofoliu are la bază o substanţială activitate de cercetare şi dezvoltare. Compania derulează anual programul dedicat absolvenților de studii universitare și de master, aceştia având oportunitatea de a-și începe cariera într-o companie multinaţională prezentă în România de 25 de ani şi într-un mediu competitiv. Pentru mai multe informaţii accesați www.gsk.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *