staff@osecluj.ro

In atentia studentilor FSEGA

Contractul de studii pentru anul universitar 2012-2013 trebuie semnat pana in 31 mai 2012 pe platformaTraiectoria scolara (nu se mai completeaza ca in anii anteriori la inceputul anului universitar contracte listate)  .
Dupa 31 mai, accesul la sectiunea  Contracte de studii va fi blocat.

Pasi de urmat:

1.  Accesati Traiectoria scolara aici :  http://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/

2.  Completati in sectiunea Studenti: FacultateaUser (Userul se formeaza dupa formula: Nume.PrenumeNrmatricol. ex: Pop.Elena78 ), Parola (CNP-ul) si apasati butonul Intra
3.  Apasati pe Contracte de studiu (stanga jos )
4.  Selectati fiecare semestru al anului universitar viitor ( semestrele 3 si 4 pentru cei din anul 1 Licenta si Master; semestrele 5 si 6 pentru cei din anul 2 Licenta) si bifati/completati cursurile obligatorii, optionale si facultative pe care doriti sa le urmati la anul.

In intervalul 15-30 septembrie butonul Contracte de studiu va fi deblocat pentru cei admisi in anul 1 si pentru cei care nu au completat in mai. La rubrica Discipline optionale, insa, veti avea de optat doar dintre disciplinele pentru care au optat deja cei mai multi in luna mai (dintre optionalele prezente in contracte in luna mai, vor ramane in septembrie doar primele 1/2/3 pentru care vor opta cei mai multi dintre cei care completeaza pana la 31 mai). Studentii care au optat pentru un optional care nu se va face pentru ca nu l-au ales suficienti studenti vor putea, de asemenea,  sa opteze in septembrie pentru unul din optionalele ramase.
 
Din 1 octombrie sectiunea Contracte de studiu va fi din nou si definitiv blocata. Fiacare student va lista propriul contract de pe academicinfo, il va semna si il va duce la secretariat la inceputul anului universitar. La solicitarea secretariatelor, contractele se pot cere listate si in mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *