Săptămâna studentului economist

Săptămâna studentului economist

“Săptămâna Studentului Economist” (SSE)  este unul dintre proiectele de tradiție sub marca Organizației Studenților Economiști (OSE) – Cluj-Napoca. SSE ți-a pregătit în acest an o serie de training-uri noi, menite să vă ajute în viitoarea voastră carieră. Ore de mentorat, prezentări ale programelor destinate studenților și multe altele sunt gata să vă întâmpine în primul proiect al OSE-ului din acest an universitar! Fii activ și determinat. Ți se pregătește o surpriză! Participă și tu în perioada 6-13 noiembrie la Săptămâna Studentului Economist pentru a afla detalii folositoare noului an universitar și exploatează la maxim experiența de student!

“Săptămâna Studentului Economist” (SSE)  este unul dintre proiectele de tradiție sub marca Organizației Studenților Economiști (OSE) – Cluj-Napoca.

SSE ți-a pregătit în acest an o serie de training-uri noi, menite să vă ajute în viitoarea voastră carieră. Ore de mentorat, prezentări ale programelor destinate studenților și multe altele sunt gata să vă întâmpine în primul proiect al OSE-ului din acest an universitar!

Fii activ și determinat. Ți se pregătește o surpriză!

Participă și tu în perioada 6-13 noiembrie la Săptămâna Studentului Economist pentru a afla detalii folositoare noului an universitar și exploatează la maxim experiența de student!

Close Menu